Foundations Collection




Σάββατο 31 Μαΐου 2014
Γεια σας γειά σας!!!
Τι κάνετε;;;
Μιας που σήμερα βρήκα επιτέλους λίγο χρόνο, αποφάσισα να κάνω ένα Post με τα foundations που έχω στην κατοχή μου και να σας πω μερικά πράγματα γι' αυτά!!




Ξεκινάμε με την BB-Cream της Garnier που είμαι σίγουρη πως όοοολες σας την έχετε δοκιμάσει!
Λοιπόν,έχω εκείνη με το μακρύ σωληνάριο και όχι την πρώτη BB cream που είχε βγεί με το κοντό.Είναι η απόχρωση medium και υπόσχεται:
  • Ματ αποτέλεσμα που διαρκεί
  • Μείωση πόρων & ατελειών
  • Ομοιόμορφη όψη &  λάμψη
  • Ενυδάτωση
  • Προστασία από UV - SPF 20
Στην αρχή που την αγόρασα την χρησιμοποιούσα καθημερινά.Μετά παρατήρησα ότι η επιδερμίδα μου έδειχνε αρκετά πορτοκαλί και αραίωσα την εφαρμογή της...ίσως να χρειαζόμουν την light απόχρωση.
Πέρα από αυτό, αυτά που μου αρέσουν στο συγκεκριμένο foundation είναι η μυρωδιά του οινοπνεύματος που αφήνει,η λεπτόρευστη σύνθεσή του, το ότι έχει πολύ καλή κάλυψη για μία απλή bb cream και φυσικά ότι προστατεύει από τον ήλιο.
Τα αρνητικά του είναι το χρώμα Medium που πορτοκάλιζε αρκετά,η συσκευασία του γιατί κάθε μα κάθε φορά που ανοίγω το καπάκι το μισό προϊόν είναι επάνω του και τρέχει παντού και ότι το ματ αποτέλεσμα που υπόσχεται δεν έχει και τόσο μεγάλη διάρκεια σε εμένα το καλοκαίρι.
Γενικά είναι μία αξιόλογη bb cream και κοστίζει μόλις 10.00Ε.


Περνάμε τώρα σε μία άλλη BB cream,κορεάτικη!Την The Premium BB Cream από Skin79 που σας την έχω αναφέρει ξανά και μπορείτε να δείτε το Review της εδώ.
Στα θετικά του Foundation αυτού θα βάλω το μεγάλο spf το οποίο είναι 35,την κάλυψη που είναι ικανοποιητικότατη,επίσης, με είχε βοηθήσει με τα σπυράκια που έβγαζα κάθε τόσο,νομίζω τα καταπράϋνε και  είναι τέλεια για το χειμώνα!
Στα αρνητικά θα βάλω την απόχρωση,εκτός του ότι έχει μία μονάχα απόχρωση,είναι και περίεργη...ναι μεν είναι ωραία αλλά αν έχεις μαυρίσει και βάλεις αυτή θα φαίνεσαι σα να έχεις αρρωστήσει...Επίσης είναι λίγο λιπαρή και είναι κάπως παχύρευστη.
Κόστισε γύρω στα 6.00E και μπορείτε να δείτε σε παλαιότερο review που μπορείτε να την παραγγείλετε!Αν θέλετε να δοκιμάσετε κορεάτικη Bb cream αυτή είναι μία καλή επιλογή!


Τώρα σειρά εχει το make up της Essence-Stay All Day 16h Long Lasting.Το οποίο μπορείτε να το δείτε κι εδώ.
Είναι το 20 Soft Nude που είναι μία πολύ καλή απόχρωση!Στα θετικά του συγκαταλέγονται η ανάλαφρη υφή που έχει όταν το απλώνεις,η τιμή του που είναι 4.00Ε,η μυρωδιά του που είναι απίστευτη, έχει ικανοποιητική διάρκεια και κάλυψη που χτίζεται!
Στα αρνητικά του είναι οτι είναι και αυτό λίγο λιπαρό,θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη διάρκεια και επίσης πρέπει να ψάξεις πολύ για να το βρεις αν σου τελειώσει (τουλάχιστον στη δική μου περιοχή).
Γενικά είναι μια καλή επιλογή για πρωί γιατι δίνει ένα ανάλαφρο φυσικό αποτέλεσμα και θεωρώ πως είναι ιδανικό για κοπέλες που πηγαίνουν σχολείο!



Εδώ βλέπετε ένα make-up με ιστορία...Είναι το Time Plus Long Lasting Make up της Seventeen.Το συγκεκριμένο μου το 'χε δώσει σε δειγματάκι μία κοπέλα που με είχε βάψει προ αμνημονεύτων χρόνων....Μου άρεσε όμως και το πήρα και σε κανονικό.
Έχω την απόχρωση 05 Dark Beige.Κάθεται τέλεια στην επιδερμίδα μου,δίνει ένα σέξυ επαγγελματικό αποτέλεσμα,έχει spf 15, κρατάει αρκετές ώρες, είναι καλυπτικό,δεν είναι λιπαρό και έχει ιδανικό μέγεθος η συσκευασία του για να το κουβαλάς μαζί σου!
Στα αρνητικά θα βάλω την τιμή η οποία πρίν από χρόνια που το πήρα ήταν 18.00 ή 19.00Ε , είναι αρκετά "βαρύ" κατά την άποψή μου και το χρησιμοποιούσα για βράδυ που είναι και ιδανικό πιστεύω!




Ένα άλλο foundation που απέκτησα πρόσφατα (δείτε εδώ ) είναι το Super Stay 24 υγρό Make-up της Maybelline.
Πήρα την απόχρωση 021 Nude Beige που είναι απίστευτη,έχει ακρετές αποχρώσεις να επιλέξεις,δίνει super αποτέλεσμα,έχει πολύ κάλυψη, κρατάει πολλές ώρες, έχει spf 19,έχει ματ τελείωμα που διαρκεί πιο πολύ από άλλα Make-up,η συσκευασία του είναι γυάλινη και έχει μία πολύ βολική αντλία.Είναι ιδανικό για όλες τις ώρες,από ένα ανάλαφρο πρωινό μακιγιάζ σε ένα πιο "βαρύ" βραδινό!
Στα αρνητικά θα βάλω τη λιπαρότητα καθώς είναι για όλους τους τύπους δέρματος επομένως είναι και ενυδατικο κάτι που δεν είναι και τόσο καλό για τις λιπαρές επιδερμίδες και είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή του καθώς κοστίζει γύρω στα 18.00 Ε.
Ένα πολύ καλό προϊόν από την Maybelline που για άλλη μία φορά δεν με απογοήτευσε!Αξίζει να το δοκιμάσετε!



Τελειώνοντας, να προσθέσω εδώ και το foundation της Oriflame το Ever Lasting,το οποίο είναι πολύ καινούργιο απόκτημα (και γι αυτό δεν είναι και στην πρώτη φώτο).Δεν μπορώ να πω πως έχω σχηματίσει πλήρη άποψη για αυτό.Το πήρα με το περιοδικό Bazzar  Μαϊου στα 4.90Ε κανονικά νομίζω πως κάνει 18.00Ε.Έχω την απόχρωση Natural Beige.
Στα θετικά θα βάλω την ωραία  μυρωδιά,τις πολλές αποχρώσεις που υπάρχουν,την βελούδινη υφή που αφήνει,το απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και τη διάρκειά του.Επίσης έχει και αυτό την υπερ-βολική αντλία και μπορείς να το παίρνεις άφοβα μαζί σου καθώς είναι πλαστική η συσκευασία του!
Όμως έχω προσέξει πως δεν είναι αρκετά καλυπτικό,για κοπέλες με ακμή δηλαδή δεν θα κάνει δουλειά και πιστεύω πως είναι υπερτιμημένο,τα 18.00Ε σίγουρα δεν τα αξίζει...Μόνο αν το βρείτε σε προσφορά και θέλετε κάποιο πολύ ελαφρύ foundation, αυτό είναι ότι πρέπει.

 Swatches
















Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα Make-up;Εσείς ποιά έχετε στη συλλογή σας και ποια είναι τα αγαπημένα σας;;

Αυτά για σήμερα!

STAY TUNED ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΟ POST <3

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Flickr Images

Dimittra's Opinion. Από το Blogger.
My name is Dimitra, I am a 23 years old girl from Greece which is online shopping addict and loves make up and all the beauty stuff! I also love to taking pictures of everything!Here you can see reviews,a lot of hauls and a lot of other stuff! I hope you enjoy it!! ^^
PS: Prohibited use of any photos of this blog without my approval!

Contact with me!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *


Blogger news

Thank you for stopping by!

Translate

Copyright © 2015 • Here is Dimitra's opinion blogspot! Welcome :D