Glitter (May) # 3




Σάββατο 10 Μαΐου 2014


Τώρα τελευταία συνηθίζω να αγοράζω περιοδικά αν δω κάποιο ενδιαφέρον δωράκι!Έτσι, αυτή τη φορά αγόρασα το περιοδικό Glitter Μαϊου που είχε μέσα 2 βερνίκια της Golden Rose από τη σειρά Paris!

Ποτέ δεν είχα κάποιο βερνίκι της εν λόγω εταιρείας και σκέφτηκα πως είναι μία καλή ευκαιρία να κάνω ένα "test drive" σε αυτά!Εξάλου το περιοδικό με τα δωράκια κόστισε μόλις 3.90 Ε!!



Όπως βλέπετε τα βερνίκια είναι σε ένα πρωτότυπο κωνικό μπουκαλάκι (Εμπνευσμένο από τον πύργο του eiffel) αν και λίγο μεγάλο για τα γούστα μου!Περιέχει 11ml προϊόντος.


Επίσης το πινελάκι είναι μετρίου μεγέθους και δεν είχα κανένα πρόβλημα κατά την εφαρμογή του μανό. 




Τα χρώματα είναι ένα ιριδίζον κυπαρισσί κι ένα πρασσινοκίτρινο το συγκεκριμένο θα το χαρακτήριζα και neon! Το πρώτο είναι το νούμερο 37 και το δεύτερο το 401!



Και τα δύο χρώματα θελουν αρκετές στρώσεις για να μπορέσει να υπάρξει ένα πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα!Το πρασσινοκίτρινο ειδικά δεν στρώνει εύκολα!

Η σύνθεσή τους είναι μέτρια.Ωστόσο,θέλουν αρκετή ώρα για να στεγνώσουν.Η πρώτη στρώση στεγνώνει κάπως γρήγορα αλλά η δεύτερη θέλει ένα τεταρτάκι.




Σαν πρώτη επαφή με τα μανό της Golden Rose μπορώ να πω πως είμαι επιφυλακτική.Το κυπαρισσί μου άρεσε περισσότερο σαν σύνολο!Δεν ξέρω αν όλα τα βερνικια της εταιρείας αυτης είναι σαν κι αυτα!!Ίσως φταίει που τα συγκεκριμένα είναι περίεργα και γι αυτό δεν στρώνουν εύκολα!

Εσείς τι λέτε;Ποια είναι η γνώμη σας για τα βερνίκια της εταιρείας αυτής;;Έχετε κάποιο καλό χρώμα να μου προτείνετε;

Αυτά για σήμερα!!
STAY TUNED ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΟ POST <3

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Flickr Images

Dimittra's Opinion. Από το Blogger.
My name is Dimitra, I am a 23 years old girl from Greece which is online shopping addict and loves make up and all the beauty stuff! I also love to taking pictures of everything!Here you can see reviews,a lot of hauls and a lot of other stuff! I hope you enjoy it!! ^^
PS: Prohibited use of any photos of this blog without my approval!

Contact with me!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *


Blogger news

Thank you for stopping by!

Translate

Copyright © 2015 • Here is Dimitra's opinion blogspot! Welcome :D