Blacheads peel-off Mask!




Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014
Γειά σας γειά σας!
Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Σήμερα θα σας μιλήσω για κάτι πολύ ενδιαφέρον κατά τη γνώμη μου!Όπως έχω αναφέρει ξανά σε παλαιότερη ανάρτηση, έχω θέμα με τα μαύρα στίγματα σε μύτη και πιγούνι και είναι τόσο μα τοοοοοόσο εκνευριστικά!Έψαχνα λύσεις για αυτό το πρόβλημα αλλά δεν εβρισκα κάτι πρακτικό για την καταπολέμησή τους!
Οπότε πήρα μία peel-off Black μάσκα της εταιρείας SHILLS Natural Science από το ebay που κόστισε 3.50Ε.

 

















 Με λίγα λόγια υπόσχεται :
  1. Βαθύ καθαρισμό των πόρων
  2. Απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων 
  3. Ενυδάτωση δέρματος με διάφορες βιταμίνες και εκχυλίσματα φυτών που περιέχει.
Τώρα όσον αφορά τα συστατικά του,το μόνο αρνητικό που έχει είναι Methylparaben!


Η σύνθεσή της όπως μπορείτε να δείτε είναι πυχτή -και μαύρη προφανώς-!Είναι γενικά μία περίεργη μάσκα,είναι κολλώδης σαν να έχετε κόλλα στα χέρια σας αλλά απλώνεται σχετικά εύκολα!

Χρησιμοποιείται σε στεγνή αλλά καθαρή επιδερμίδα και απλά απλώνεις μία ικανοποιητική ποσότητα προϊόντος ομοιόμορφα ούτως ώστε να καλύψεις τις περιοχές με τα μαύρα στίγματα.Έπειτα το αφήνεις 20 με 30 λεπτά και μετά τραβάς λίγο λίγο μία άκρη της μάσκας και αφαιρείς απλά τραβώντας την σιγά σιγά!Μετά σου λέει ότι για καλύτερα αποτελέσματα μπορείς να περάσεις τις καθαρισμένες περιοχές με λίγο Toner!

Λοιπόν κορίτσια, κάνει πολύ καλή δουλειά σε εμένα και τη χρησιμοποιώ 2 με 3 φορές την εβδομάδα!Δεν λέει κάπου ότι υπάρχει περιορισμός στη χρήση της, λογικά μπορείς να τη χρησιμοποιείς και συχνότερα ή τέλοσπάντων όταν κρίνεις εσύ ότι το χρειάζεσαι!Αφαιρεί αρκετά μαύρα στίγματα και τα αποτελέσματα είναι όντως καλύτερα με τη χρήση κάποιας τονωτικής λοσιόν μετά από την εφαρμογή της μάσκας!Νιώθω σίγουρα πιο καθαρό το δέρμα μου σε μύτη και πιγούνι!Επίσης υποτίθεται πως μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και σε όλο το πρόσωπο αλλά εγώ δεν το διακινδύνευσα!Ειδικά στη μύτη πάντως είδα πολύ καλά αποτελέσματα!

Τη συστήνω λοιπόν ανεπιφύλακτα και μπορείτε να τη βρείτε εδώ!

Αν εσείς έχετε κάποιο καλύτερο τρόπο για την αφαίρεση των μαύρων στιγμάτων αφήστε μου σχόλιο να μου πείτε!!


Αυτά για σήμερα,
Φιλιά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Flickr Images

Dimittra's Opinion. Από το Blogger.
My name is Dimitra, I am a 23 years old girl from Greece which is online shopping addict and loves make up and all the beauty stuff! I also love to taking pictures of everything!Here you can see reviews,a lot of hauls and a lot of other stuff! I hope you enjoy it!! ^^
PS: Prohibited use of any photos of this blog without my approval!

Contact with me!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *


Blogger news

Thank you for stopping by!

Translate

Copyright © 2015 • Here is Dimitra's opinion blogspot! Welcome :D